Gästskylten – liten skylt som gör stor skillnad för dina gäster

Välkomna och informera dina vänner, släkten och besökare med en gästskylt. Skylten kan användas för att märka upp t ex handdukar, dörrar och förvaring för att visa och vägleda dina gäster hemma hos dig. Vi erbjuder skyltar med ordet ”Gäster” eller ”Guests” ingraverat. Om du inte hittar exakt vad du söker, kan du designa en egen namnskylt till handduken eller en hängande skylt med valfri text på.

Materialval på gästskylten

Gästskylten finns i många olika utföranden och i flera olika material; så som trä, mässing och plast. Välj en design och material som passar din inredning och behov bäst.

  • Skyltarna i trä är inte behandlade och kommer med tiden att påverkas av miljön runt om. Träytan kan t ex blekas lite av solen. Träskyltarna kommer inte att klara några längre perioder utomhus eller extremt våta utrymmen.
  • Mässingsskyltarna påverkas också av miljön och kommer med tiden få en fin patina.
  • Om du vill ha en skylt som håller sig mer eller mindre oförändrad under mycket lång tid eller som ska användas på ställen där det är väldigt vått, är skyltarna i plast att föredra.

Skyltar till gästhanduken

De hängande skyltarna passar att märka upp krokar och hängare i hall, kök och badrum. Många använder den här skylten för att märka upp den eller de handdukar som gästerna ska använda för att torka sina händer.

Skyltarna med magnetfäste är utformade för att sättas direkt på gästhanduken. De sitter mycket bra även på tjocka handdukar.