Våra köp- och leveransvillkor

Vad kostar frakten?

Fri frakt på alla beställningar över 499 kr, övrig frakt 49 kr.

När får jag min beställning?

Eftersom vi tillverkar allt på beställning*, behöver vi några dagar på oss att producera just din beställning. Normalt sett skickar vi ditt paket efter 5 – 7 vardagar. Sedan får du räkna med att Postnord behöver 1-2 dagar på sig att dela ut ditt paket.

*Förutom tillbehör som t ex sugproppar och krokar.

Hur levereras min beställning?

För det mesta får du dina varor direkt i brevlådan (förutsatt att brevinkastet är tillräckligt stort). Om det gäller större, mer skrymmande beställningar levereras de till ett ombud/utlämningsställe som ska ligga nära dig.

Kan jag skicka min beställning till en annan leveransadress?

Ja. I kassan anger du om produkterna ska skickas till en annan leveransadress.

Hur kan jag betala min beställning?

Vi använder Klarna Checkout. Där kan du välja mellan att betala med faktura, delbetalning, kort eller Swish. Tänk på att fakturan skickas till den mail som du har uppgett i kassan.

Mer information om Klarna hittar du hos deras kundservice.

Om det är något fel på min beställning?

Vid reklamationsärenden så som produktionsfel eller leveransskador erbjuder vi alltid en nyproduktion av den beställda varan med fri retur och frakt. Har du en vara att reklamera? Kontakta oss på  0736 – 97 39 51 för mer information.

Om jag ångra mig när jag har fått min beställning?

Enligt lag har du en ångerrätt på 14 dagar. Det innebär att du kan ångra ditt köp, returnera varan (du som köpare står för returfrakten) och få pengarna tillbaka 14 dagar från att du har mottagit varan.

Vi har valt att även erbjuda dig full returrätt på alla våra kundanpassade produkter där det står ett namn eller unik text på. Vi kallar det för vår älska-eller-lämna-tillbaka-garanti.

Vid retur, gör så här:

1. Paketera din produkt noggrant. Kom ihåg att bifoga följesedeln.

2. Skicka paketet till:

Sweet Signs/PE Gruppen AB

Tollestorpsvägen 2D

443 61 Stenkullen

3. Vänta på ett bekräftelsemail från oss att vi har mottagit din retur och därmed makulerar din faktura eller återbetalar dig.

Vilka uppgifter sparar ni om mig?

Vi sparar följande persondata om våra kunder:

Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

Beställningar: ip-adress, E-post, , Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.

Företagsuppgifter

Sweet Signs drivs av PE Gruppen AB
Organisationsnummer: 556854-3762