Älska-eller-lämna-tillbaka-garanti

Vi har valt att utökat den lagstadgade ångerrätten så att den även gälla våra kundanpassade produkter med eget namn eller text på. Du kan med andra ord returnera vilka produkter som helst inom två veckor från leverans. Vi har gjort det valet, för att vi vill att Sweet Signs produkter ska bidra till att du kan skapa ett mer harmoniskt hem. En förutsättning att nå dit – enligt oss – är att använda inredning som på något sätt ger dig mervärde. Förenklar vardagen, sätter en liten guldkant på tillvaron eller påminner dig om vad som egentligen är viktigt i livet.

Om du upplever att dina beställda produkter inte bidrar till något av detta, ska du naturligtvis skicka tillbaka dem. Ingen mår bra av ett hem överfullt med opersonliga prylar. Det är anledningen till att vi har valt utökat ångerrätten.

Vid returer betalas frakten av dig.

Vid retur – gör så här:

1 paketera din produkt noggrant. Kom ihåg att bifoga följesedeln.

2 Skicka paketet till:

Sweet Signs/PE Gruppen AB

Tollestorpsvägen 2D

443 61 Stenkullen.

3 Vänta på ett bekräftelsemail från oss att vi har mottagit din retur och därmed makulerar din faktura eller återbetalar dig.

 

Reklamation – om något är fel på min produkt

Vid reklamationsärenden så som produktionsfel eller leveransskador erbjuder vi alltid en nyproduktion av den beställda varan med fri retur och frakt. Har du en vara att reklamera? Kontakta oss på  0736 – 97 39 51 för mer information.