Hängande namnskylt med personlig text

Små hängande namnskyltar med graverad text är en inredningsdetalj som kan anpassas på olika sätt för att försköna ditt hem och effektivisera din vardag. Välj mellan flera olika former, färger och typsnitt för att skapa en unik skylt som speglar din personliga stil och harmoniserar med resten av din inredning.

För att du ska kunna skapa en unika skyltar som speglar din personliga stil och harmoniserar med din inredning kan du välja mellan skyltar i träfaner, mässing eller akryl. Skyltarna finns i flera olika former och färger; från klassiska runda och rektangulära former, till djurfigurer som passar till familjens yngre medlemmar. Du har även möjlighet att välja mellan flera olika typsnitt.

Så här använder andra hängande namnskyltar

  • Namnskyltarna används för att märka upp krokar, galgar, handdukshängare och väskor. Det här är ett enkelt sätt att skapa en lite mer organiserad vardag.
  • Använd som bordsplacering vid middagen. Visar var gästerna ska sitta med en graverad namnskylt. Extra roligt att de kan ta med sig skylten hem som ett fint och användbart minne av en trevlig kväll.
  • Skapa en mysig och personlig atmosfär i barnrummet. Gravera in barnets namn eller ett speciellt budskap på skylten och häng det vid barnsängen eller på väggen.
  • Som en extra present på presenten blir det om du använder en gravera namnskylt på den inslagna gåvan. Ger en varm känsla av omsorg och uppskattning. Skylten blir även ett fint minne som kan sparas och användas många år framöver.