Personlig skylt till handduken med valfri, graverad text

Personliga skyltar till familjens alla handdukar är en smart och snygg inredning till badrum och kök. Vi erbjuder graverade handdukskyltar i både traditionella former och mer lekfulla motiv som kanske främst uppskattas av de yngre familjemedlemmarna.

20% i mängdrabatt då du beställer du 5 st skyltar i samma form och färg, men med olika namn/text ingraverat på varje skylt. Om du däremot vill märka handdukskrokarna med en permanent skylt, ska du titta på våra Självhäftande namnskyltar

Skyltar i hållbar plast eller träfaner

Vi tillverkar handuksskyltar i både en robust plast och i träfaner. Vad man föredrar handlar om tycke och smak. Det finns dock vissa skillnader i mellan materialen som kan vara bra att veta om.

  • Plastskyltarna klara fukt och smuts bättre än träskyltarna.
  • Träskyltarna kommer med tiden att ändra sin nyans något.

Så här beställer du namnskylten

Designa din egen skylt till handduken genom att välja mellan flera olika figurer, former och färger. Välj sedan vilket namn eller text som ska stå på skylten. Komplettera med en snygg handduk och du har en både personlig och praktiskt present.

Designen bakom handduksskyltarna

När våra barn var små hände det allt som oftast att en eller flera handdukar hamnade på golvet efter handtvätten. När vi föräldrar sedan skulle hänga upp handdukarna igen, visste vi inte vems handduk som var vems. Och skyltarna som satt på väggen ovanför krokarna var i detta fallet överflödiga.

Att jag vill sätta namnskylten direkt på handduken istället för på väggen kom jag som sagt fram till relativt snabb, sedan gällde det bara att hitta ett material som var både tåligt och lätt. Jag ville ju inte att barnen skulle göra sig illa på skylten om de torkade av sig i ansiktet med handduken.

Jag provade flera olika typer av fästanordningar men fastande till slut för ”magnetlösningen” eftersom det gick snabbt och enkelt att ta av och sätta på skylten från handduken.

Vill du veta mer om hur ofta händer och handdukar bör tvättas, läs mer här.