Dinosaurier som inredning till barnrummet

Om du vill inreda barnrummet med ett dinosaurieteam kan vi erbjuda namnskyltar i trä med av två av de mest välkända dinosaurierna. Brachiosaurus; den stora och fredliga gräsätaren som levde under Juraperioden och Triceratops som många tycker liknar en noshörning.

Vem är inte fascinerad av dinosaurier? Dessa urtidsdjur som levde för mer än 66 miljoner år före vår nutid. För många barn (och vuxna) är det häpnadsväckande att tänka sig att dessa fantasiska varelser en gång vandrade på vår jord. Deras variationer av storlek, utseende och levnadssätt gör det så klart spännande att lära sig mer om dem.

Om du vill inreda barnrummet med ett dinosaurieteam kan vi erbjuda personliga namnskyltar med av två av de mest välkända dinosaurierna:

  • Brachiosaurus; den stora och fredliga gräsätaren som levde under Juraperioden. Den här dinosaurien kunde bli upp till 25 meter lång och väga upp till 25 ton som vuxen. Så man kan tänka sig att det fick äta bra mycket med gräs, blad och annat grönt för att få i sig all närig och energi som en så stor kropp behöver.
  • Triceratops levde under slutet av Kritaperioden. Många tycker att den mest liknar en noshörning, då den hade två långa horn i pannan och en stor krage av ben som skyddade den mot attacker. Som vuxen kunde den bli upp till ca 9 meter lång och väga ca 3,5 ton så det här var också en relativt stor och tung dinosaurie.